pondelok 29. februára 2016

Ako na synchronizáciu Google kontaktov a kalendárov s Outlookom 2016?

Ako na synchronizáciu Google kontaktov a kalendárov s Outlookom 2016?

Dlho očakávaná verzia windows 10 bola vydaná 29. Júla 2015. Tri mesiace potom 22. októbra bol vydaný Microsoft Outlook. Veľa užívateľov očakávalo funkciu na synchronizáciu medzi Google kalendárom (CardDAV a CaIDAV) a Outlookom. Microsoft nás bohužiaľ sklamal.



Microsoft má svoje dôvody pre nezahrnutie funkcie CardDAV a CaIDAV. Ale mnoho užívateľov po celom svete potrebuje synchronizovať svoje kontakty, kalendáre a úlohy medzi Google, iCloud, Yahoo, Outlook.com, Outlook 2016 a mnoho ďalších.




Vývojári aplikácii gSyncit a EVO Collaborator for Outlook boli pripravený na nový Outlook 2016 a Windows 10. Zatiaľ čo gSyncit vydalo verziu 4.0 minulý august, EVO Collaborator for Outlook strávilo rok testovaním kompatibility s rôznymi cloudovými a firemnými platformami. EVO ohlásil verziu 2.0 s príchodom Outlook 2016 s jednoduchým použitím a nadstavením.

Pokiaľ ste nepoužívali ECO, skúste sa pozrieť na predchádzajúce články o nadstavení a synchronizácii kontaktov, kalendárov a úloh, od rôznych poskytovateľom s Outlookom. Postup nadstavenia je vždy rovnaký a je jednoduchý.

1 komentár: